ScanOne

Effektivisera ert lagerflöde med ScanOne.

Vi har skapat den mobila scannerlösningen ScanOne, för att ni på ett enklare sätt ska kunna hantera era lagerprocesser. Med ScanOne så sköts de dagliga arbetsuppgifterna på lagret via en handdator och här går det att hantera omlagringar, plocklistor, inleveranser och mycket annat. Med hjälp av denna lösning kan ni effektivisera ert lagerflöde samt öka precisionen i era leveranser.

Lookup

Med ScanOne kan du enkelt skanna streckkoden och se all information om just den artikeln. Genom att låta ScanOne sköta all inmatning så kan ni spara in mycket tid på manuell inmatning, samt minska risken för felaktigheter.

ScanOne
Inventarier

Inventering

Inventera och uppdatera era lagervärden med ScanOne genom att skanna produktens streckkod och sedan ange antal produkter. 

Omlagring

Har ni behov av att arbeta med flera lager och lagerplatser, men upplever att produktiviteten istället minskar på grund av att omlagringarna måste ske manuellt vid en stationär dator? Med hjälp av ScanOne kan ni här spara värdefull tid, då ni med hjälp av scannern kan flytta artiklar mellan olika lager och lagerplatser.

Inköp
Inköp

Godsmottag

Smidig hantering av inleveranser med hjälp av ScanOne som möjliggör enklare godsmottagning direkt i skannern.

Leverans

Leverera era frisläppta orders med hjälp av Plocka/Packafunktionen. Användaren väljer bland frisläppta plocklistor och skannar sedan de ingående artiklarna i samband med packningen. Eftersom varje artikel måste scannas för att det ska vara möjligt att gå vidare så minskas risken för att något ska bli fel eller för att en artikel ska missas. Det gör att ni kan öka er leveransprecision och därmed också kundnöjdheten.

Inköp

Välkommen att kontakta oss!