Vad vi gör

Systemet som hanterar hela din verksamhet.

Systemet som hanterar hela din verksamhet

Låt oss hjälpa er med era digitala processer! Vi implementerar affärssystemet SAP Business One, som är anpassat efter behoven hos små och medelstora bolag. Nyckeln till en riktigt värdefull digitalisering ligger dock i integrationer, vilket innebär att en koppling skapas mellan de olika systemen som finns i företaget. På det sättet kan systemen dela data mellan varandra och ni kan då undvika att data måste läggas in på flera olika ställen. Vi har därför utvecklat ett stort antal integrationer och addons gör det möjligt att skräddarsy systemet efter just era behov och önskemål. Bland dessa addons och integrationer hittar du lösningar för bland annat logistik, warehouse management, fakturahantering, HRM, och mycket mer. Genom att koppla samman alla dessa komponenter till en och samma helintegrerade lösning så skapas effektivitet och kontroll; vilket är målet med att digitalisera.

Vi har många års erfarenhet av affärssystem och digitala processer och brinner för att hitta rätt lösning till varje unik kund. Vi finns med er både innan, under och efter implementationen för att ge stöd, råd och vägledning.

SAP Business One.

SAP Business One är affärssystemet som är utvecklat helt utifrån behoven hos små och medelstora bolag i åtanke. Här kan du hantera hela din verksamhet; från inköp till betalning och order till faktura. Läs mer om Business One här.

Business One
Lager

Digital hantering av lagret.

Vi har utvecklat ScanOne, en mobil lagerlösning som gör att ni kan skapa effektiva och produktiva lagerflöden.

Läs mer.

Digital hantering på lagret.

Vi har utvecklat ScanOne, en mobil lagerlösning som gör att ni kan skapa effektiva och produktiva lagerflöden.

Läs mer.

Inköp

Medarbetarportal.

Vi ville ta fram en medarbetarportal som är enkelt att använda och som samlar all viktig personaldata på ett och samma ställe. Resultatet blev Planfish, ett digitalt och molnbaserat verktyg där det går att hantera frånvaroansökningar, medarbetarsamtal, inventarier, onboarding, och mycket annat.

Klicka här för att läsa mer om Planfish.

Möte

Integrationer.

Ingen verksamhet är den andra lik. Så, för att ni ska kunna använda ert affärssystem på bästa sätt och skapa ett sätt för era olika system och lösningar att dela data mellan varandra så har vi byggt ett stort antal addons och integrationer.

Här kan ni läsa allt om våra AddOns och integrationer!

Bygga affärssystem
StyleOne

Integrationer.

Ingen verksamhet är den andra lik. Så, för att ni ska kunna använda ert affärssystem på bästa sätt har vi utvecklat ett antal AddOns som gör det möjligt att skräddarsy systemet efter era mål och visioner.

Här kan ni läsa allt om våra AddOns och integrationer!

Vill du ha mer information? Eller kanske boka in ett möte? Fyll i formuläret så återkommer vi!