Introducing the future of HRM.

Att HR är ett hett ämne är svårt att missa. När affärsvärlden blir allt mer dynamisk, flexibel och konkurrensutsatt så finns det några resurser som varken går att kopiera eller kontrollera. Kunskap, erfarenhet, engagemang och passion. Det är mänskliga faktorer som driver på utvecklingen i ett bolag och som gör varje bolag unikt. För att hålla sig kvar på marknaden måste vi därför ta hand om den viktigaste resursen: människan.

För att de anställda ska få chansen att utvecklas och jobba med det de är bra på och brinner för så behövs ett system som sköter allt det där administrativa, och ser till att det bara funkar. Vi har därför utvecklat Planfish, ett molnbaserat HR-system där all data som rör personalen är samlad på ett och samma ställe. Systemet består av tre moduler som med sina olika fokusområden samarbetar och delar data emellan varandra.

För maximal inspiration är du varmt välkommen att besöka Planfish’s hemsida, www.planfish.app

Sales

Med Employee Management får du som chef en översikt över organisationen. Här kan du hantera ledighetsansökningar, göra mallar för medarbetarsamtal, hantera onboarding och offboarding, samt hålla koll på företagets löneutveckling.

Som anställd kan du bland annat se all information om din anställning, ansöka om ledighet, se dina kollegors kontaktuppgifter och förbereda inför medarbetarsamtal.

Denna modul gör det möjligt att tidsregistrera ert arbete samt att hantera projekt. Datan som läggs in kan sedan användas som underlag för fakturering. Funktionen gör det möjligt att maximera kundupplevelsen genom att rätt kompetens inom företaget matchas med rätt projekt.

Time
Expense

Med Expense Management kan ni hantera reseräkningar och utgifter som har med både den interna och externa verksamheten att göra. Funktionen gör det enkelt att registrera utlägg som chefen sedan på ett smidigt sätt kan godkänna direkt i Planfish.

Does it sound interesting?

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar! För att läsa ännu mer om Planfish är ni välkomna att besöka www.planfish.app