Hör av dig!

Vi är nyfikna på att få veta mer om er

Vill du veta mer om Business One och Littlefish? Eller vill du kanske boka in en tid för ett möte? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig! Det går också bra att kontakta oss via mail eller telefon

kontakt@littlefish.se

035 19 76 00

    Vi vill bli er partner

    Att byta affärssystem kan kännas både stora och komplicerat. Lite läskigt, till och med. Just därför finns vi med er under hela resan; både under implementationen, men även efteråt för att ge stöd och support. Vårt fokus är att er implementation ska vara effektiv, trygg och professionell; precis som vårt fortsatta samarbete efter att ert affärssystem är implementerat. Vi vill inte bara vara er leverantör; vi vill bli er partner, och bli en del av era framtida framgångar.

    Nyfiken på SAP Business One?

    Vi jobbar med att implementera affärssystemet SAP Business One; ett modernt och molnbaserat affärssystem anpassat efter behoven hos små och medelstora företag. Vi erbjuder dessutom möjligheten att integrera affärssystemet mot andra system som ni använder, exempelvis lager eller webshop, för att ni ska kunna hantera alla era processer via ett enda system. Läs mer om SAP Business One här och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.