Det här är SEIDOR Nordics.

SEIDOR Nordics (tidigare Littlefish AB) grundades år 2006 i sommarstaden Halmstad. Det är vid kusten som vi känner oss hemma, så huvudkontoret har fått stanna här. Det var i juli 2023 som Littlefish förvärvades av och blev en del av det internationella IT-bolaget SEIDOR och blev därmed SEIDOR Nordics.

Sedan starten har vår verksamhet expanderat och vi är idag 17 anställda. Förutom kontoret i Halmstad så sitter vi även i World Trade Center i Göteborg.

Något som dock inte har ändrats sedan starten 2006 är vårt driv och vår vilja att hitta rätt lösning för våra kunder. Varje kund är unik och kommer med en ryggsäck fylld av erfarenheter, historia och utmaningar. Vi brinner för att lära oss mer om nya branscher och att hitta sätt för våra kunder att lyckas med sina framtida mål och visioner.

Möte

Vi är små.

Vi är ett litet företag, men det gör att vi kan jobba nära våra kunder och se till att de känner sig väl omhändertagna. Våra kunders framgång är vår framgång.

Analys

Vi är snabba.

Vi strävar alltid efter att vägen från beslut till verkställande ska vara så snabb och okomplicerad som möjligt, vilket vi kan åstadkomma tack vare många års erfarenhet.

Flexibilitet

Vi är flexibla.

Vi är flexibla och vårt mål är att hitta rätt lösning för rätt kund. Det finns ingen standardversion, utan varje implementation sker efter kundens unika behov och visioner.

Så går det för oss.

Vi strävar efter ett tydligt mål: att genom förstklassig service leverera bästa möjliga lösning till varje unik kund. För att lyckas med detta måste vi fortsätta att utvecklas och utmana oss själva. Det är alltid roligt att få ett bevis på att det jobb vi lägger ner märks och gör skillnad. Här kan ni se de utmärkelser som vi har vunnit sedan starten år 2006.

SME Partner of the Year 2007. Sweden

SME Partner of the Year 2008. Sweden

SME Partner of the Year 2009. Sweden

SAP Business One Nordic Partner of the Year 2010

SAP Business One Nordic Partner of the Year 2011

SAP HANA Award 2012

SAP Best Growing Reseller in the Nordics 2014

SAP Best net new name in the Nordics, 2014

SAP HANA Partner Nordics 2015

SAP Best Performance Innovation in the Nordics 2016

SAP Best Performance Innovation in the Nordics 2017

SAP Best VAR Cloud EMEA 2017

SAP Best Growing Reseller in the Nordics 2017

SAP Best Performing Revenue in the Nordics 2017

SAP Best net new name in the Nordics 2017

SAP Best VAR Cloud EMEA 2019

SAP Best Growing Reseller in the Nordics 2019

SAP Best Performing Revenue in the Nordics 2019

SAP Best Performing Revenue in the Nordics 2020

Vill du veta mer om SEIDOR Nordics?

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar! Eller är du kanske intresserad av att jobba hos oss? Vi går kontinuerligt igenom ansökningar, så varmt välkommen att söka!