Vår lösning efter era behov.

Vi levererar inte exakt samma systemstandard till alla kunder, då alla har olika behov. För att få det där lilla extra i affärssystemet bygger och utvecklar vi AddOns utefter våra kunders unika behov. Vi fokuserar på att möta kundens önskemål samtidigt som vi levererar ett kostnadseffektivt system.

Nedan kan ni läsa mer om några av de AddOns som vi utvecklat.

Företag idag har oftast flertalet system som de arbetar i dagligen. Inte sällan krävs det mycket dubbelarbete för att få in informationen i de olika systemen. Vi har länge arbetat med att bygga integrationer till våra kunder för att de ska slippa registrera information i flera omgångar.

Läs mer om de integrationer som vi kan bygga här nedan!

Littlefish +

Centsoft

Littlefish har inlett ett samarbete med Centsoft, som gör det möjligt för SAP Business One-kunder över hela världen att få en smidigare fakturahanteringsprocess. Tryck på knappen här nedan för att läsa mer om Centsoft och deras lösning.

Läs mer om Centsoft

Våra AddOns

ScanOne

ScanOne

Minska era turer på lagret, slipp dubbelarbete och få ett effektivare lagerarbete. Vi har utvecklat en scannerlösning som är integrerad med SAP Business One.

ScanOne är en scannerlösning som kan användas vid in- och utlastning, omlagring samt inventering. Denna AddOn gör Warehouse Management-lösningen i SAP Business One ännu starkare, underlättar samtliga processer på lagret och möjliggör realtidsuppdateringar av alla lagerrörelser.

Läs mer om ScanOne här!

Swedepack

Med Swedepack skapas en god standard för att förenkla de ekonomiska processerna i SAP Business One för svenska bolag. Swedepack möjliggör funktionen att periodisera journalbokningar, krediter, batcher, utgående och ankommande fakturor. Betalningsfunktionen gör att många manuella steg inte längre blir nödvändiga och ett flertal standardrapporter som är användbara för företag som är verksamma i Sverige ingår. Här finns rapporter för huvudbok, balansräkning, resultatrapport, momsrapport, kundreskontra och leverantörreskontra.

Med Swedepack genereras SIE-4-formatet från SAP Business One med redovisningsdata på transaktionsnivå.

Swedepack

Integrationer

Webshop

Webshop

Vill ni slippa onödigt dubbelarbete mellan affärssystem och webshop? Med hjälp av en integration mellan systemen har ni hela tiden uppdaterad information om exempelvis lagersaldon och nya kundorder. Vi jobbar bland annat med Magento, Shopify och Woo Commerce, där vi kan bygga integrationer till våra kunders SAP Business One

Attest & Fakturaskanning

Med hjälp av en integration till ert affärssystem och Centsoft Invoice eller Palette Invoice kan ni enkelt kontera och attestera era fakturor. Vi har lång erfarenhet av fakturahantering och vet vilken lösning som kan vara bäst lämpat för ert företag.

Vill du veta mer om Centsoft och integrationen till SAP Business One? Klicka här!

Här kan ni även läsa pressreleasen som beskriver samarbetet med Centsoft.

Faktura
Tredjepartslogistik

Tredjepartslogistik

Genom att integrera ert affärssystem med exempelvis Bonver, Ongoing, Postnord eller APC får ni en enklare logistikhantering. Dokument överförs direkt och utan handpåläggning. Det här gör att ni enkelt kan hålla koll på hela ert flöde, från kundorder till färdig leverans.

Unifaun Online

Jobbar ni med e-handel och vill få ordning på era leveranser? Med hjälp av denna integration kopplar ni ert affärssystem med Unifaun Online och slipper dubbelarbete med alla era leveranser. Här kan ni läsa mer om Unifaun Online.

Unifaun
Frånvaroansökan

Övriga integrationer

Utöver ovan nämnda lösningar kan vi erbjuda flertalet andra system och program som ni kan integrera med ert affärssystem. Vi har bland annat byggt lösningar för företag som använder system för tidredovisning, projektledning eller produktionsstyrning, som exempelvis Artologik och ProMark.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. Vi ser fram emot att få hjälpa er!

kontakt