Littlefish fyller 15 år!

Littlefish fyller år och vi vill givetvis fira det mer er! Här kan du läsa mer om firandet och vilka erbjudanden du kan ta del av.

Kampanj

För att fira vårt 15 års-jubileum erbjuder vi nu 15% rabatt på alla nya licenser för Planfish HR, ScanOne samt SAP-licenser som ni beställer under september 2021. Dessa priser gäller sedan så länge ert huvudavtal löper. Erbjudandet gäller både för nya och nuvarande kunder. Hör av er till oss om ni vill veta mer eller om ni vill ta del av erbjudandet!

Ta del av erbjudandet!

Ta del av vårt firande och jubileumserbjudande! Vill du boka in ett möte eller bara ha lite mer information? Fyll i formuläret och ange vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss till dig. Ange i ämnesraden vilka licenser du vill ha mer information om; SAP Business One, Planfish HR och/eller ScanOne.

Du är också varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon

Kontakta oss

Webinar

Välkommen på webinar! Idag kommer vi att prata om och visa HR-systemet Planfish, samt mobilscannerlösningen ScanOne. Webinaret äger rum den 29:e september, kl 08:30.

ANMÄLAN WEBINAR

Planfish HR

Vårt egenutvecklade HR-system Planfish passar perfekt för er som inte tidigare har arbetat med digitala stöd för att hantera er personaldata. Systemet gör det enkelt att skapa struktur och att minska tiden som läggs på administrativt arbete. Sedan i våras har vi arbetat för att ta fram en ny version av Planfish, som bland annat innehåller en förbättrad onboarding- och offboardingfunktion.

ScanOne

Med den mobila skanninglösningen ScanOne blir det enklare att skapa en god struktur för era lagerflöden. ScanOne förenklar och effektiviserar lagerhanteringen genom att ge utförlig och direkt information om lagerflödet direkt i skannern. Lösningen möjliggör åtkomst till information om artiklar och lagersaldon, skapande av omlagringar, godsmottag och leveranser i skannern.

Håll dig uppdaterad.

  • affärssystem

8 myter om affärssystem

2021-09-14|0 Comments

8 myter om molnbaserade affärssystem Det finns många myter om molnbaserade affärssystem. Många är delvis sanna men det finns flera frågetecken som behöver redas ut. Här listar vi några av dessa. [...]

  • HR

Varför är HR så viktigt?

2021-08-27|0 Comments

Varför är HR så viktigt? HR är namnet på den funktion inom företaget som arbetar med personalfrågor. Denna avdelning kallades tidigare för just personalavdelningen, men har med tiden utvecklats till en betydligt viktigare [...]